2024 NFL Draftı 1. Tur Kazananları ve Kaybedenleri: Kartallar CB'lerini Buldu, Kirk Cousins ​​Rezil Oldu

Nihayet NFL taslağı Detroit şehrinden başladı.

İlk tur resmi olarak kitaplarda yer alıyor ve 32 tahminin her biri, bu tahminleri yapan sahiplere yeni umutlar getiriyor. Ama çok iş var. Cuma gecesi 2. ve 3. turlar, ardından Cumartesi günü 4. ve 7. turlar oynanacak.

Bu seçimlerin nasıl sonuçlanacağını görmek biraz zaman alacak ama bu bizi tepki vermekten ve analiz etmekten alıkoymuyor.

İlk turun kazananlarına ve kaybedenlerine bakıyoruz.

Kazananlar

Oyun kurucular – Oyun kurucular Perşembe gecesi tahtadan uçtu ve bunlardan altısı ilk 12 seçime girdi. Onlara Caleb Williams (Bears, birinci), Jaden Daniels (Commanders, ikinci), Drake May (Patriots, üçüncü), Michael Benix Jr. (Falcons, sekizinci), JJ McCarthy (Vikings, 10.) ve Bo Nix (Broncos) katıldı. , 12.). Tarihi 1983 QB draft sınıfını ilk turda en çok alınanlarla eşitlemek. Ancak altısı hiçbir zaman perşembe gecesi kadar hızlı bir şekilde tahtadan çıkmadı. Bu çeyreklerden bazıları hemen başlayacak. Diğerleri bir süre oturabilir. Ancak şimdilik, yeni sahipleri için önümüzdeki daha parlak günlerin umudunun sembolü olarak hizmet ediyorlar.

Forvetler – Her taslak farklı bir eğilimi yansıtıyor ve ilk savunma oyuncusu tahtadan çıkana kadar 14 seçim yapıldığı için bu yıl güçlü bir hücum havası var. Bu oyuncu, Indianapolis'te 15. sıraya yükselen UCLA'nın hücum oyuncusu Laidu Ladu'ydu. Toplamda 23 hücum oyuncusu ilk tura çıktı ve yalnızca dokuz savunma oyuncusu seçildi.

Daha derine git

NFL Draftı 14 ardı ardına hücum seçimi rekoruyla açılıyor

Kyler Murray- Arizona Cardinals'ın oyun kurucusu geçen sezon rekonstrüktif diz ameliyatından döndü ancak oyunun kurallarını değiştirecek yetenekten yoksun bir hücuma geri döndü. Ancak Cardinals yetkilileri, draftın dördüncü seçimini kullanarak birçok kişi tarafından draftın en iyi outout'u olarak değerlendirilen Marvin Harrison Jr.'ı kadrosuna kattı. Harrison, Murray ve Cardinals'a aynı zamanda iyi boyut ve hıza sahip gösterişli bir rota koşucusu veriyor.

READ  Bank of America, yüksek faiz oranlarıyla karında büyük bir sıçrama bildirdi

Philadelphia Kartalları – Kartalların korner yardımına ihtiyacı vardı ve aynı zamanda draftta yukarı çıkabilmeleri ve böylece kendi seçtikleri korneri almak için daha iyi konumlanabilme olasılıkları konusunda da çağrılarda bulundular. Ancak önlerindeki iki takımın da acil bir ihtiyacı yoktu ve Quinyon Mitchell 22. sırada onların kucağına indi.

Daniel Jones New York Giants, draftta oyun kurucular üzerine birçok ödev yaptı. New York'un 2019'da altıncı olmasından bu yana büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Jones'un sonunu işaretlemek için altıncı seçimi kullanabilecekleri konuşuldu. Ancak Giants bunun yerine LSU geniş alıcısında altıncı seçimi kullandı. Malik Nabbers, Jones'un kendini kanıtlamak için bir şansı daha olacağı anlamına geliyor.

LSU genişlikleri – Önce altıncıda Nabbers'a, ardından Brian Thomas Jr. 23'üncüde Jacksonville'e. LSU ilk kez iki adet ilk tur geniş alıcıya sahip oldu. Şimdi Nabers ve Thomas, LSU'nun bir sonraki büyük geniş alıcıları olarak Ja'Mar Chase, Justin Jefferson, DJ Sark ve Odell Beckham'a katılacak. İlk turda toplam yedi kişinin oyundan çıkmasıyla geniş alıcılar için büyük bir geceydi.


(Fotoğraf: Gregory Shamus / Getty Images)

kaybedenler

Kirk Kuzenleri – Atlanta Falcons, Bennix'i dört yıllık, 180 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladıktan birkaç ay sonra draft ederek Kirk Cousins'i şaşkına çevirdi. Falcons'un maçı bitene kadar takımın planlarından haberi olmayan Cousins, aşil tendonu sakatlığından çıkıyor ancak ameliyatın ardından iyileşiyor ve Atlanta'daki evine dönmeyi sabırsızlıkla bekliyor. Ancak şimdi Cousins, beklediğinden daha erken bir zamanda başka bir fırsata bakıyor olabilir (sözleşmesinde garanti edilen paranın çoğu ilk iki sezonda yer alıyor). Pennix bu yıl oturup öğrenecek ve Cousins ​​2025'te bocalarsa Falcons çocuk için işleri tersine çevirebilir.

Las Vegas Baskıncıları – Raiders'ın uzun vadeli cevabını oyun kurucuda bulması gerekiyordu ve bir pozisyon alabilecek konumda olduklarından emin olmak için draftta yükselmekle ilgilendiklerine inanılıyordu. Raiders yükselemedi ve 13. sıraya yükseldiklerinde, potansiyel franchise olarak kabul edilen altı oyun kurucunun tümü alındı. Şimdilik Raiders'ın oyun kurucu olarak tek seçenekleri Aidan O'Connell ve Gardner Minshew. İkinci veya üçüncü tura kalacak bir oyuncu arıyor olabilirler ama böyle bir oyuncu bir proje olabilir.

Zach Wilson- Broncos, birkaç gün önce Wilson'ı Jets'in elinden aldı ve öyle görünüyordu ki Wilson'ın yeniden başlama, Sean Payton'dan öğrenme ve Denver'daki kariyerini kurtarma şansı vardı. Ancak daha sonra Broncos, Knicks'i seçmek için 12. sıradan seçim hakkını kullandı. Şimdi Wilson'ın umabileceği en iyi şey, Knicks'in yavaş öğrenme süreci ve geçen sezon Denver'da iki maça başlayan Jared Stidham'ın bir şekilde sahada çalışabilmek için verdiği mücadele. Aksi takdirde antrenman tekrarları ve oyun fırsatları ciddi şekilde sınırlı olacaktır.

Defansif arkalar – Mitchell Eagles'a gitmeden önce perşembe gecesi 21 oyuncunun tahtadan çıkmasıyla korner oyuncuları uzun bir bekleyişe katlandı. Bir Toledo ürünü olan Mitchell, güçlü bir cepheyle savunmada iyi bir noktaya geliyor. Ama beklemeden de yapabilirdi. Ancak Mitchell'in bekleyişi uzun sürmedi. İki seçimin ardından son kararı Alabama'nın korner oyuncusu Darian Arnold aldı ve Lions onu 24. sıradan seçti. Uzun bekleyiş, Tyrone Poole'un Carolina'ya 22., Ty Law'un ise New England'a 23. olmasıyla 1995'ten sonra da devam etti.

Bufalo Faturaları – Buffalo Brass, ilk turda Chiefs'le takas yaptıktan sonra kafalarını kaşıdı. Kansas City, bu seçimi hızlı bir şekilde Teksas çapında Xavier Worthy'yi seçmek için kullandı. Buffalo'nun geniş alanda yardıma ihtiyacı var ve Chiefs aynı takımla play-off'ları nasıl kazanacağını asla çözemeyecek. Dolayısıyla, kendilerine yardım etme fırsatını kaçırmak ve kilit bir düşmanı desteklemeye yardım etmek, aslında Bills'in peşine düşmek için geri gelebilir. Daha sonra, işleri daha da kötüleştirmek için Bills geri döndü ve 32. sıradan takas yaparak 33. sıraya yükseldi. Bu noktaya ilerleyen Panterler, Buffalo'ya gerçekten yardımcı olabilecek başka bir oyuncu olan Güney Carolina geniş alıcı Xavier Leggett'i almak için bu seçimi kullandı.

READ  Ron DeSantis, Florida'yı Covid-19 yönetmeliklerini kalıcı olarak yasaklamaya çağırıyor

Gerekli okuma

(Fotoğraf: Gregory Shamus / Getty Images)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir